Monday, April 10, 2006

Töyhtöhyyppiä nähty

Pari päivää sitten talon läheltä lensi kokonainen parvi töyhtöhyyppiä, ainakin kymmenen lintua. Kuusankoskella oli nähty jo västäräkkejä. Täällä pihalla on havaittavissa lintujen kiihkeää liverrystä ja koirankarvoja kerätään ahkerasti pesäntekotarpeisiin. Saurus-koiramme on niin hiljaa paikallaan että odotan koska linnut käyvät hakemaan lämmikettä pesäänsä suoraan koirasta, tuolla koira nytkin seisoo alle puolen metrin päässä pikkulinnuista.



























Kissamme on myös innokas lintujen tarkkailija ja kuvitelkaa sen innostusta eräänä aamuna kun pihapuusta tuli alas vieras kissa. Pihalle piti kurkistella toiveikkaana koko päivä, jospa kavereita tulisi puusta lisää.
KisuMau on ollut pari päivää omilla teillään ja alkaa jo huolestuttaa sen viipyminen. Eilen illallakin menin ulko-ovelle kusoilemaan ja hetihän sieltä kuului naukaisu. Ovelle pyrki kuitenkin aivan vieras kissa, melkein samanlainen kuin omamme muttei kuitenkaan se oikea. Vieras raitakissa jäi ihmeissään naukumaan oven taakse kun en päästänyt sitä kylään, tervetuloa sitten joku toinen kerta:)