Monday, May 29, 2006

Aamukaste ihanainen

Kävin äsken ulkona kuvailemassa ja kastelin nämä ihanat puutarhakenkäni aamukasteessa. Ilma oli yllättävän lämmin ja pehmoinen ja linnuilla oli paljon asiaa.
Parhaat työkengät ikinä, ja kun nainen joutuu menemään sinne where no woman has ever gone, nämä suojaavat nauloilta ja jalan päälle putoavilta tiililtä. Suosittelen kansanterveyslaitoksen puolesta.


Pysyy se vasara ja sahan minunkin kädessäni, aloitetaan huonoimmasta. Saa nauraa mutta tee ite parempi.


Edellinen köynnösruusu Symphatien uusi koti. Minulla oli vaikeuksia päättää ostanko köynnösruusun vai kuusaman, niin otinpa sitten kummatkin.
Toinen köynnöstuki onnistui paremmin. Tähän laitan tuoksuköynnöskuusaman. Ristikot on tehty metrin pätkistä, pidempiä ei ollut.

Luottonikkarillani oli näemmä toimitusvaikeuksia mutta nou hätä, osaan minä kompostikehikon itsekin tehdä. Tämä onnistui loistavasti, annan kehikolle kouluarvosanan 9+.

Ostin jotain siemeniä eilen, täytyy tehdä vielä yksi penkki porkkanoita varten. Taidan täyttää sen hiekalla ja kokeilla hiekkaviljelyä. Siitä saa antaa vinkkejä.

Tuossa kohtaa mihin kasvimaat tein, on pohja niin kovaa ja vähämultaista ettei siinä mikään menestyisi, kohopenkit olivatkin nappiratkaisu. Yritin eilen kaivaa siihen viereen kuoppaa puuntaimelle ja sain aikaan viisi senttiä syvän montun ennenkuin kiveä alkoi olla liikaa.