Wednesday, February 7, 2007

Ihanat tulppaanit

Talven pimein aika on ohi ja taas saa otettua kunnollisia valokuvia. Nämä kukat olivat aivan mitättömiä kun tulivat taloon mutta parin päivän kuluttua puhkesivat näin ihanaan loistoon:

Tunnetko auringonsäteiden elvyttävän vaikutuksen? Katso tuota allaolevaa tulppaania joka nauttii valosta kaikin tavoin, jos kasvikin ymmärtää kääntää kasvonsa aurinkoa kohti, niin tekee se hyvää synkän talven jälkeen ihmisellekin.

Ulkona paukkupakkanen, sisällä mukavan lämmintä. Rakastan tulppaaneja kaikissa muodoissaan.

6 comments:

mags said...

No todella niin ihanat tulppaanit!!!

Sanni said...

Joo kyllä mullakin niitä nyt täytyy olla kokoajan. Miten ne onkin niin superihania ja kauniita kaikki värit.Pitäs olla tulossa myös pihalla. Ainakin kuovin niitä taas maahan myyrien iloksi kymmeniä.

violet said...

Kun kerran tykkäät tulppaaneista niin saattaisit viihtyä täällä Hollannissa!
Niitä myydään vieläniin riivatun halvallakin.
Tulppaani ei ole oikein minun kukkani , mutta pakko sanoa että tietyn väriset on kauniita.
Tykkään valkoisista ja sitten sellaisista ihme tummanpunaisista..violeteista.

Ziina said...

seuraavaksi tuleekin valkoisia tulppaaneja:)

violet: mietinkin tässä kerran että oletkohan nähnyt sellaisia tulppaanipeltoja joita kaikki olettavat Hollannissa olevan joka paikassa:) Mahtaa olla päätäpyörryttävä tuoksu!

quu said...

Ei kannata odottaa liikaa niitä tulppaanipeltoja - Luin juuri, että miten eräässäkin yrityksessä niitä tulppaaneja hoidetaan: leikkaavat kukat aina pois ja terälehdet nypitään tarkasti pois kasvustosta, ettei tule homeita. Tämä yritys siis pelkästään kasvatti myyntiin sipuleita ja jalosti. Aika tylsää, mutta sipulit voimistuu..

Hannele said...

Ihanat tulppaanit, olipa täällä vielä lunta.