Tuesday, May 1, 2007

Pientä pihapuuhastelua III

Toinenkin puoli on valmistunut, toivon että syreenit juurtuvat hyvin ja ruohonsiemenetkin päättävät itää joskus. Ihan vähään aikaan ei tee mieli kammeta kiviä minnekään...Iskias...
Olenko ainoa jonka mielestä nykyään tuulee paljon enemmän kuin ennen? Pihalla olevat tavarat ovat milloin missäkin ja kuusiaitaan kerääntyy kaikkea kissaa kevyempää tavaraa.

Talvet olivat ennen lumisempia ja kylmempiä, kevät pidempi ja syksyt kylmempiä ja lyhyempiä...
Kiitos Quu kasvivinkeistä, tuolla lähellä Mustilassa olisi saatavilla kaikkea kivaa kunhan saan ensin palkkani...Eikös purkkitaimia voi istuttaa koko kesän ajan?

6 comments:

mags said...

Ihana seurata puuhastelujanne!!
-Toivottavasti iskias pian hellittää :-/

Katiija said...

ihanaa, sanoit ääneen nuo ajatukset, mitä moon miettinyt jo pitkän aikaa. En vaan viittinyt sanoo ääneen, koska joku vois luulla että moon vanhan *nauraa* Teillä pihan edistyy mukavasti, meillä vasta suunnittelu asteella. joku vois potkia persuksille ja tunkea tuonne pihalle... Kiitos etukäteen potkuista!

Minna said...

Se Mustilan arboretum on ihana paikka! Kun sen muutama vuosi sitten keksin niin sinne teen aina kevätretken jossain vaiheessa. Ja aion kyllä mennä tänäkin vuonna. Mukavia tuliaisiahan sieltä sitten tarttuu mukaan :O)

Viime vuonna kun kävin siellä ystäväni kanssa, kysyi pääsylippujen myyjä multa, että aikuisten vai lasten lippu. Hassua. Olin 37 vuotta ja kovasti jäin miettimään, että mikähän siellä on lasten lippujen ikäraja :D

Mari said...

Tuulee minustakin jatkuvasti. Meidän pihalle tuntuu osuvan kaikki puhurit, niin että tukka lähtee päästä....Iltaisin sitten vähän tyyntyy.
Purkkitaimia voi minun tietääkseni istuttaa heti kun maa on sula ja syksyyn saakka.

Sanni said...

Just tänään pohdin tuota samaa. Mitä ...tua, kun aina tuulee niin että tukka lähtee. en tiiä, ihmeellistä :) Piha näyttää hienolta jo.

quu said...

Juu, purkkitaimia voi istutella koska vain, mikä on tosi hauskaa - ei tarvi kevät- tai syksyhässäkässä paniikki-istutella kaikkea kerralla.. Kiva, että kasvivinkki kelpasi :)

Komeat puitteet teidän pihassa kyllä! Noiden järkäleiden kanssa ei vaan kauheasti hienosäädetä.. "1cm vasemmalla, eikun 2..." :D